Archiv článků

NOVĚ: CROSSBODY KABELKY

Crossbody kabelky Venice jsou originálním doplňkem pro každou ženu. Jsou navrženy v konceptu čistých linií a praktičnosti, který se prolíná všemi produkty značky Bagira. Design V linie podtrhává originalitu každé kabelky a dělá je výjimečné. Díky optimálnímu tvaru jsou kabelky praktické a...
Celý článek

POUZDRA NA MOBILNÍ TELEFONY

Hledáte originální pouzdro pro váš mobilní telefon?Pouzdra Bagira zdobená ručně barvenou hovězinovou kůží jsou to pravé pro vás! :-)
Celý článek

NOVINKA! Psaníčka s popruhem!

Rozhodla jsem se udělat klasická psaníčka do ruky více variabilní a přidělat k nim ručně dělaný kožený popruh, díky kterému se budete při nošení psaníčka cítit mnohem komfortněji. Popruh je odepínatelný pomocí karabin a psaníčko tak můžete nosit několika způsoby :-)
Celý článek

ČERVENÉ MÁMENÍ JE TU!

Vyrobila jsem pro vás limitovenou edici 3 originálních, karmínově červených kabelek!Nenechte si tyto jedinečné kousky utéct - každá kabelka je vyrobena pouze v jednom kuse :-)
Celý článek

JIŽ BRZY! Originální designová psaníčka!

Designová psaníčka Bagira: plsť, kůže, čisté linie a minimalistický střih! Buďte jedinečná nejen při společenské příležitosti. Každé psaníčko je originální vlastní kombinací střihu, barvy kůže a plsti. Pro první zákaznici, která si psaníčko objedná, doprava ZDARMA! Již tento víkend nabídka všech...
Celý článek

Jemná kabelka Iconic V

Pěkný večer!Vyrobila jsem na zakázku velmi krásnou a jemnou verzi kabelky Iconic V - podívejte se do mé nabídky a nechte se unést :-)
Celý článek

Kabelka REVERSIBLE

Vyrobena další kabelka Reversible, jejíž fotky jsem zveřejnila ve svých produktech. Kabelku jsem vyráběla na přání jedné z mých zákaznic :-) Přeji pěkné prohlížení fotek tohoto krásného originálního kousku!
Celý článek

Kabelka PURE LINE

Krásný den :-)Kromě toho, že neustále pracuji na výrobě psaníček, která vám již zanedlouho představím, mám pro vás ještě jednu novinku! A to konkrétně krásnou černou kabelku Pure Line, kterou si nyní může prohlédnout v nabídce mých produktů. Které majitelce bude patřit? :-)
Celý článek

Nové výrobky

Krásný nový rok všem :-)V lednu roku 2016 Vám pod značkou Bagira představím nové originální výrobky - zde malá ochutnávka.Kabelky brzy doplní elegantní a originální psaníčka, která nesmí chybět na jakékoliv společenské akci a v pouzdrech Bagira se Vaše mobilní telefony budou cítit jako v peřince....
Celý článek

Nová kabelka

Vytvořila jsem pro Vás další kabelku, tentokrát jednu z řady Pure Line - k nahlédnutí je mezi ostatními kabelkami. Tato kabelka měla tak velký úspěch, že byla zamluvená už při samotné výrobě :-)
Celý článek